Despre noi

Cardinal CERT – suntem o firma de servicii de audit & certificare prezenta pe piata inca din 1995, oferind totodata si activitati din spectrul managementului agricol, intocmirea proiectelor pentru obtinerea fondurilor europene s.a.

Incepand cu anul 2005 am introdus in Romania standardele EUREPG.A.P. (ulterior GLOBALG.A.P.), fiind prima companie care a promovat, sprijinit si auditat cerintele bunelor practici agricole pentru productia primara in randul fermelor din tara.

Dr. Iuliana Grigoriu (directorul companiei) este inspectorul care a lucrat la introducerea, traducere si corectarea fiecarei versiuni de standard pentru Romania (http://www.globalgap.org/uk_en/documents).

In baza acestei experiente, an de an, ne-am dezvoltat, am crescut, am investit, iar astazi detinem in portofoliu peste 90% din suprafata culturilor certificate GLOBALG.A.P. din Romania pentru diferite scopuri aplicabile: Fructe & Legume, Culturi Combinate, Producerea materialului saditor.

Ne-am propus permanent sa oferim cele mai bune servicii partenerilor nostri, am lucrat continuu la imbunatatirea activitatilor, iar evaluarea privind satisfactia clientilor nu a intarziat sa apara, rezultatul: un rating “de excelent” din partea clientilor an de an. 

Intelegand problemele si situatia producatorilor agricoli ce doreau sa obtina recunoasterea standardelor GLOBALG.A.P., ne-am propus sa oferim servicii care sa raspunda acestor nevoi, am investit, instruit si format o echipa de 2 inspectori romani care sa ofere aceste servicii la preturi accesibile pietei din Romania.

Datorita solicitarilor, astazi suntem prezenti si in Serbia, Bosnia & Hertegovina, Croatia, Macedonia.

Lucram dupa standarde private, nationale si internationale in concordanta cu cererea clientilor.

Firma noastra lucreaza cu inspector/auditori romani, ceea ce scade pretul certificarii, clientii nefiind nevoiti sa plateasca extra costuri cu avionul, etc.

Cardinal Cert este reprezentant exclusiv in Romania al organismului de certificare AgroManagement din Danemarca (http://www.agromanagement.dk/en/).

Suntem flexibili, prompti si stim ca in afacerile de zi cu zi, “situatia trebuie rezolvata ieri”.

 

Suntem incantati sa va informam ca pana in prezent Cardinal Prodcom are relatii de afaceri cu peste 200 de clienti multumiti.
Speram ca veti avea incredere in compania noastra astfel incat sa ne putem dezvolta impreuna.

 

SC CARDINAL PRODCOM SRL este autorizata pentru a face audituri Globalgap. Certificatul Globalgap v-a fi emis de Agromanagement www.agromanagement.dk – Danemarca.

    

Toate drepturile rezervate ® 2019 www.cardinalcert.ro - by solcreation