Despre noi

Cardinal CERT – suntem o firma de servicii de audit & certificare prezenta pe piata inca din 1995, oferind totodata si activitati din spectrul managementului agricol.

 

eurepgapIncepand cu anul 2005 am introdus in Romania standardele EUREPG.A.P. (ulterior GLOBALG.A.P.), fiind prima companie care a promovat, sprijinit si auditat cerintele bunelor practici agricole pentru productia primara in randul fermelor din tara.

 

 

Dr. Iuliana Grigoriu (directorul companiei) este auditorul care a lucrat la introducerea,  traducerea si corectarea fiecarei versiuni de standard pentru Romania (http://www.globalgap.org/uk_en/documents).

 

In baza acestei experiente, an de an, ne-am dezvoltat, am crescut, am investit, iar astazi detinem in portofoliu peste 90% din suprafata culturilor certificate GLOBALG.A.P. din Romania pentru diferite scopuri aplicabile:

 

Ne-am propus permanent sa oferim cele mai bune servicii partenerilor nostri, am lucrat continuu la imbunatatirea activitatilor, iar evaluarea privind satisfactia clientilor nu a intarziat sa apara, rezultatul: un rating “de excelent” din partea clientilor an de an. 

Intelegand problemele si situatia producatorilor agricoli ce doreau sa obtina recunoasterea standardelor GLOBALG.A.P., ne-am propus sa oferim servicii care sa raspunda acestor nevoi, am investit, instruit si format o echipa de  inspector/auditori romani care sa ofere aceste servicii la preturi accesibile pietei din Romania.

 

Datorita solicitarilor, astazi suntem prezenti si in Serbia, Bosnia & Hertegovina, Croatia, Macedonia, Kosovo, Asia Centrala.

Lucram dupa standarde private, nationale si internationale in concordanta cu cererea clientilor.

 

Firma noastra lucreaza cu inspector/auditori romani, ceea ce scade pretul certificarii, clientii nefiind nevoiti sa plateasca extra costuri cu biletele de avion, traducere, etc.

Cardinal CERT este reprezentant exclusiv in Romania al organismului de certificare Eurocert din Grecia  (https://www.eurocert.gr/en.html). 

 

Suntem flexibili, prompti si stim ca in afacerile de zi cu zi, “situatia trebuie rezolvata ieri”.

Suntem incantati sa va informam ca pana in prezent Cardinal Cert are relatii de afaceri cu peste 530 de clienti multumiti.


Speram ca veti avea incredere in compania noastra astfel incat sa ne putem dezvolta impreuna.

 

SC CARDINAL PRODCOM SRL este autorizata pentru a face realiza audituri GLOBALG.A.P. Certificatul GLOBALG.A.P v-a fi emis de Eurocerthttps://www.eurocert.gr/en.html

    

Toate drepturile rezervate ® 2021 www.cardinalcert.ro - by Solcreation